SONUNDA BANADA GOL ATTILAR

kötü bişey abi aracın kaportasının yürüyeninin temiz olması usta işidir bence

la benim hat kapalı diyo bu servislere
ac dedim 24 saat diyo merak ettim benim aracı🙂

la 4 liraymış
benim aracta bişi cıkmadı🙂

ben aracımı aldığımda plakadan kontrol ettirmiştim, kilometre değerleri aldığım zamanla uyuşmuştu. tabi son 3 yılı gösteriyor. 3 yıl önce kilometre düşürüldüyse bilemem. yada muayene arasında da kilometre düşürülüp muayeneye girilebilir. bunun kesin ölçümü yok.

motor ve şaşi numalarından da sorgulamak gerek.

ayrıca bazen tramer sorgularında sorun olabiliyor. şasi numarasında temiz gözüken araç plaka sorgusunda hasarlı çıkabiliyor. yada taraflar kendi aralarında hasarı karşılarsa tramer sorgusunda gözükmüyor.

Arkadaşlar bu muayenede km'yi kayıt ediyorlarmış tamamda 5664'e mesaj atınca sadece hasarları gönderiyor geri. Mesaja tam olarak ne yazıp yollamam gerekiyor anlamadım?

ops diyorum başka bişey demiyorum...
Bu mesajları nekadardan ücretlendiriyolar peki?
Hasar 4.00 TL, Kaza 2.80 TL, Trafik 2.40 TL, Kasko 2.40 TL, Mağdur 2.00 TL.
hepsi 13 tl🙂 10 araba sorgulatsan 130 tl bu ne kardeşim🙂

Arkadaşlar bu muayenede km'yi kayıt ediyorlarmış tamamda 5664'e mesaj atınca sadece hasarları gönderiyor geri. Mesaja tam olarak ne yazıp yollamam gerekiyor anlamadım?
ilk önce hasar bilgisi geliyor, biraz sonra kilometre bilgisini içeren ikinci mesaj geliyor.

geçmiş olsun baki abi.. insan gerçekten soguyor arabadan

ilk önce hasar bilgisi geliyor, biraz sonra kilometre bilgisini içeren ikinci mesaj geliyor.

Hasar boşluk Plaka yazdım 5664'e gönderdim hasarlar geliyor ama dediğiniz gibi ikinci bir mesaj gelmiyor bana 🙁

banada gelmedi hasar dedi okadar

Hasar boşluk Plaka yazdım 5664'e gönderdim hasarlar geliyor ama dediğiniz gibi ikinci bir mesaj gelmiyor bana 🙁
sadece plakayı yazıp gönderin. başına herhangi birşey yazmayın.

geçmiş olsun abi.
iyi ki nüfus cüzdanlarımızda dini: islam yazıyor, yoksa bu millet dünyanın anasını satacakmış..
youtube'a km. düşürme cihazı yazınca bile çıkıyor.

geçmiş olsun abi.
iyi ki nüfus cüzdanlarımızda dini: islam yazıyor, yoksa bu millet dünyanın anasını satacakmış..
youtube'a km. düşürme cihazı yazınca bile çıkıyor.

Vallahamı. Yok artık

dek getirirse uyanıklarmız bırak nasını babasını bile satar ama onlardan kat be kat fazlasıyla iyi insanlarımızda vardır.karamsar olmamak lazım. o İslamı cüzdanda bıraktığımız kalbimizde yaşayıp uygulamadığımız için öyle oluyor.inşaallah kalbimizde ve yaşantımızda yaşayanlardan oluruz.

Baki Abi çok geçmiş olsun... Kilometresi yüksek aracın sıkıntılarını ben yaşadım.. Elden çıkartmak en mantıklısı sanırım...

baki abi geçmiş olsun.

kilometreyi böyle düşürüyorlar.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E1PFrkNLuP0[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dwbOBvad6mQ[/youtube]

adamlar sahtekarlığın reklamını da yapmışlar ya.. pess..

Back