hepsi 13 tl🙂 10 araba sorgulatsan 130 tl bu ne kardeşim🙂Hasar 4.00 TL, Kaza 2.80 TL, Trafik 2.40 TL, Kasko 2.40 TL, Mağdur 2.00 TL.ops diyorum başka bişey demiyorum...
Bu mesajları nekadardan ücretlendiriyolar peki?
ilk önce hasar bilgisi geliyor, biraz sonra kilometre bilgisini içeren ikinci mesaj geliyor.Arkadaşlar bu muayenede km'yi kayıt ediyorlarmış tamamda 5664'e mesaj atınca sadece hasarları gönderiyor geri. Mesaja tam olarak ne yazıp yollamam gerekiyor anlamadım?
hepsi 13 tl🙂 10 araba sorgulatsan 130 tl bu ne kardeşim🙂Hasar 4.00 TL, Kaza 2.80 TL, Trafik 2.40 TL, Kasko 2.40 TL, Mağdur 2.00 TL.ops diyorum başka bişey demiyorum...
Bu mesajları nekadardan ücretlendiriyolar peki?
ilk önce hasar bilgisi geliyor, biraz sonra kilometre bilgisini içeren ikinci mesaj geliyor.Arkadaşlar bu muayenede km'yi kayıt ediyorlarmış tamamda 5664'e mesaj atınca sadece hasarları gönderiyor geri. Mesaja tam olarak ne yazıp yollamam gerekiyor anlamadım?
sadece plakayı yazıp gönderin. başına herhangi birşey yazmayın.ilk önce hasar bilgisi geliyor, biraz sonra kilometre bilgisini içeren ikinci mesaj geliyor.Arkadaşlar bu muayenede km'yi kayıt ediyorlarmış tamamda 5664'e mesaj atınca sadece hasarları gönderiyor geri. Mesaja tam olarak ne yazıp yollamam gerekiyor anlamadım?
Hasar boşluk Plaka yazdım 5664'e gönderdim hasarlar geliyor ama dediğiniz gibi ikinci bir mesaj gelmiyor bana 🙁
geçmiş olsun abi.
iyi ki nüfus cüzdanlarımızda dini: islam yazıyor, yoksa bu millet dünyanın anasını satacakmış..
youtube'a km. düşürme cihazı yazınca bile çıkıyor.