Tampon / Lastik Parlatma Yöntemleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ekrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
AlperAkbiyik tarafından yazılan metin:
şeker çok olacaksa bimin kolalarından yada turka aliim 😀 😀 😀

Lee Cola denemek lazım 😀

var var, colanın aslı olan türk içeceğini , memleketimin has içeceğini MAYAM KÖKÜ ŞERBETİ ni millete unutturuyor.

aman cem yılmazın filmiyle karıştırmayın arkadaşlar.

Bu üründen aldım arkadaşlar. 22 lira kargo ücretsiz Arkadaşım almış numune aldım biraz sabah uyguladım akşama kadar pırıl pırıl duruyor çok hoşuma gitti. 5 lt ye 25 lt su ekliyorsunuz 30 lt parlatıcınız oluyor. 5 sene gitmesi lazım 🙂

otm090213.jpg

http://www.hepsiburada.com/e-max-5-kg-51-cogaltilabilir-konsantre-lastik-parlatici-090213/productDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otm090213

ben böyle bir ürün arıyorum ne zamandır nie söylemiosun yasinnnnnnn

olsun yasin elinde ne varsa paylaş tavsiye et. susma 😀

ya bu konuda o kadar farklı yol deneyen var ki..ben de temizleme sıvısı aldım 10tl ye ama sadece temiz bir görüntüsü var.bazı arabalara bakıyorum lastik sudan çıkmış gibi pırıl pırıl hep

herkes bildiği ylu denesin arkadaşlar. isteyen parasıyla reklamlı ürünler alır isteyen kendi icat eder. ben kendi icatlarımı denemeye devam ediyorum. çok işe yaramıyor ama geçici olarak güzel işler görüyorlar.

bu e-max ürününü tavsiye ederim. tamponlar ve lastikler sürdüğünüz anda ışıl ışıl oluyor

bende göğüs sütü en son denemiştim connectte kutusu bitti. o ürünü birdaha bulamadım. adını hatırlamıyorum ama 5 yıl arabalarımda gezdi her defasında süper görüntü verdi ve koruyucu oldu.

özellikle tampon ve plastik aksam uzun yolda zift ve sinek yapışmalarından korudu🙂

cola , oralet , şerbet tarzı ürünler yapışkan olduğu için toz topluor 🙂

Ekrem tarafından yazılan metin:
cola , oralet , şerbet tarzı ürünler yapışkan olduğu için toz topluor 🙂

pikniğe gidincede sıkıntı yaratabilir.böcek karınca tatlıyı sever.😀

Valla ben arap sabunu kullanıyorum arabayı yıkıyoruz kuruyo süngere arap sabunu koyuyorum ve lastiğe sürüyom çok güzelde parlatıyoo... 😀

Yeni geldim arkadaşlar aranıza benimde 2010 1.4 Safeline ım var gözüm gibi baktıgım ona plastik ve tampon bölgesine CARPEX kullanıyorum tavsiye ederim sıfır yapıor....

Back