Tavan şerit led çekme

Doblo_safeline

Daimi Üye
Arkadaşlar tavan ampulune şerit led çekmek istiyorum kapılar açılınca yanacak kapıları kapatınca sönecek şekilde yalnız sokete 3 kablo geliyor (SİYAH, KIRMIZI-SİYAH, SARI-KIRMIZI)renklerde kablo geliyor bağlantıyı nasıl yapabilirim..

Baki aga olacak🙂

Arkadaşlar tavan ampulune şerit led çekmek istiyorum kapılar açılınca yanacak kapıları kapatınca sönecek şekilde yalnız sokete 3 kablo geliyor (SİYAH, KIRMIZI-SİYAH, SARI-KIRMIZI)renklerde kablo geliyor bağlantıyı nasıl yapabilirim..
siyah kırmızı kardeşim.....kırmızı + bilgine ters bağlama yanmaz...

Siyah ve Kırmızı+siyah bu kablolardan mı hat çekeyim abi
evet kardeşim önce bağla bir dene sonra hattı çekersin....

bence orj bozmak istemiyorsan ledleri direkt ampul taktığın ayaklara lehimle

baki abi gelecem yanına bende led istiyom🙂hem araç içi hem bagaj hemde senin şu stop vardı ya hep sağ tarafı yanmazdı ondan🙂
ne zaman gekeyim?🙂))

ampul ayakalrına lehim yapınca orjinalliği bozulmuyormu....*hehe*asıl o zaman orjini bozulur içerden kabloyu sıyırıp uçları bağlıyacak daha sağlıklı

baki abi gelecem yanına bende led istiyom🙂hem araç içi hem bagaj hemde senin şu stop vardı ya hep sağ tarafı yanmazdı ondan🙂
ne zaman gekeyim?🙂))
alolaşırız kardeşim hepsini hallederiz ama o bagaja taktığımız ince dar letten artık gelmiyormuş sıkıntı olunca almıyorlarmış artık

tamam aga napalım..

Abi senin dediğini yaptım kapılar kapanınca kapanıyor kapılar açılınca açılıyor burda sorun yok yalnız içerden elle açtığımda ledler yanmıyor... bende Berat'ın dediğini yaptım elle açıp kapatabiliyorum.

Abi senin dediğini yaptım kapılar kapanınca kapanıyor kapılar açılınca açılıyor burda sorun yok yalnız içerden elle açtığımda ledler yanmıyor... bende Berat'ın dediğini yaptım elle açıp kapatabiliyorum.
Kardeşim lamba uçlarında bir farklılık vardır lamba uçlarına giden kabloları takip et ve onlara bağla

ampul ayakalrına lehim yapınca orjinalliği bozulmuyormu....*hehe*asıl o zaman orjini bozulur içerden kabloyu sıyırıp uçları bağlıyacak daha sağlıklı

😀 abi lehimi eritip alabilirsin ama kabloyu sıyırdık mı bantlamak lazım

sen öyle diyorsan ...*chair*

yanlışmı biliyorum baki abi eriyince çıkmazmı yoksa *realsad*

çıkar çıkar ancak izi kalır ama kablo içeride yani tavan arasında kaldığından görünmez....kardeşim....*comfort*

orasıda doğru abi bizim doblonun ön ve arka iki tepe lambasınında kabloları ayaklara bağlı

Back