Doblo_safeline
Daimi Üye
siyah kırmızı kardeşim.....kırmızı + bilgine ters bağlama yanmaz...Arkadaşlar tavan ampulune şerit led çekmek istiyorum kapılar açılınca yanacak kapıları kapatınca sönecek şekilde yalnız sokete 3 kablo geliyor (SİYAH, KIRMIZI-SİYAH, SARI-KIRMIZI)renklerde kablo geliyor bağlantıyı nasıl yapabilirim..
evet kardeşim önce bağla bir dene sonra hattı çekersin....Siyah ve Kırmızı+siyah bu kablolardan mı hat çekeyim abi
Tamam abi sağol yarın dener sonucunu yazarımevet kardeşim önce bağla bir dene sonra hattı çekersin....Siyah ve Kırmızı+siyah bu kablolardan mı hat çekeyim abi
okey kolay gelsin kardeşim...Tamam abi sağol yarın dener sonucunu yazarımevet kardeşim önce bağla bir dene sonra hattı çekersin....Siyah ve Kırmızı+siyah bu kablolardan mı hat çekeyim abi
ampul ayakalrına lehim yapınca orjinalliği bozulmuyormu....*hehe*asıl o zaman orjini bozulur içerden kabloyu sıyırıp uçları bağlıyacak daha sağlıklıbence orj bozmak istemiyorsan ledleri direkt ampul taktığın ayaklara lehimle
alolaşırız kardeşim hepsini hallederiz ama o bagaja taktığımız ince dar letten artık gelmiyormuş sıkıntı olunca almıyorlarmış artıkbaki abi gelecem yanına bende led istiyom🙂hem araç içi hem bagaj hemde senin şu stop vardı ya hep sağ tarafı yanmazdı ondan🙂
ne zaman gekeyim?🙂))
Kardeşim lamba uçlarında bir farklılık vardır lamba uçlarına giden kabloları takip et ve onlara bağlaAbi senin dediğini yaptım kapılar kapanınca kapanıyor kapılar açılınca açılıyor burda sorun yok yalnız içerden elle açtığımda ledler yanmıyor... bende Berat'ın dediğini yaptım elle açıp kapatabiliyorum.
ampul ayakalrına lehim yapınca orjinalliği bozulmuyormu....*hehe*asıl o zaman orjini bozulur içerden kabloyu sıyırıp uçları bağlıyacak daha sağlıklıbence orj bozmak istemiyorsan ledleri direkt ampul taktığın ayaklara lehimle