Team Doblo 1. Karadeniz Buluşması...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@Fethi KORKUT
ben gece nöbetinden 9 gibi çıkıp evde oluyorum
+5 eklesek 14:00 eder
😀

Çok da geç sayılmaz aga.
Zaten etkinliğin başlaması o saati bulur.

Bende 8 de çıkıyorum ama 1-2 saat erken çıkabilirim

@kardelenkurt @mesut170 @Musa_06-18 sartlar biraz zorlansa geliyorsunuz o halde... Listeye yazildiniz..😉 😀

Fethi ile gokhan da geliyor zaten.. Konvoy yaparsiniz.. 😀 yada tek aracla gelirsiniz.. Bekliyoruz...

Davete icabet gerekir Kardelenkurt musa06_18 ne diyorsunuz

valla istanbuldan 800 km imiş ayarlaya bilrsek maddi durumu yeşil ceylan orda olacak inşallah rabbim kısmet ederse

süper fikir...

@fingerbowl
Boyle bir fedakraliga şapka cikartilir.. Cok memnun oluriuz aramizda gormekten Levent Kardes...

Mesut Hocam geliyorsun sen de yani? Çok güzel.

katılımda bulunan arkadaşlara iade-i ziyaret de yapmak gerekir mehmet ali abi 🙂 🙂 🙂

@Fethi KORKUT
Siz gelin yeterki.. İade-i ziyaret kolay.. Ankaradan başlarım ziyaretlere... bursa uzerinden istanbula gecereim... 😀 bir arada rize yaparız.. 😉

Bizim angara tayfasından ses yok.

Ses olmaz mı abi. İlk hareketi ben verdim 🙂 @kardelenkurt suskun.

arakadaşlar telefonla haberleşip netleştirebilirisiniz.. burda bak o zaman çıkacak sese.. 🙂

Ben çok istiyorum telefondada görüştüğümüz gibi.Ancak gelip gelemeyeceğim 1 gün önce belli olur. Gece 5 de işten cikabilirsem gelirim.

Evet beyler. Kaç kişi olduk 😉

Beni yarım say çünkü benim kesin değil.

@EAB53
Net sayi cikarmak mumkun degil su an icin.. Kesin olan su ana 20 nin uzerinde doblo gelecek gorunuyor... Bu sayi son gun daha da artacaktir...

@mali_55
Maşallah diyelim

Buluşmamızın Facebook Etkinlik sayfası da açılmıştır.

(link)

Yıllık izine ayrıldım Mesut ve Musa abi ve babamla katılım gerçekleştireceğiz inşallah.

Hediyeler de gelmek üzere.

Branda, bayrak, kartvizitler hazır.

Haydi Karadenize...

Back