'''''YENİ FACEBOOK SAYFAMIZ'''''

abi senin facebook var mı??

Evet var ve sayfayı sürekli takip ediyordum zaten. Hangi sivri zekalı elaleme yöneticilik verdi ise artık *romi*
abi zaten 7 yönetici vardı.....birinin faceden girip bütün yöneticileri silmişler herhalde......

abi zaten 7 yönetici vardı.....birinin faceden girip bütün yöneticileri silmişler herhalde......

Neyse artık olan olmuş.
aynen abi şuan 148 kişiyiz....inşallah kısa sürede 1000 i buluruz.......

SEn işini bilirsin can.... Bizde elimizden gelen katkıyı yaparız...
*tup* etiketler sayesinde 4 saat içinde sayfamızı 87 kişi beğendi....her gün böyle olsa süper olur.....

abi senin facebook var mı??

Evet var ve sayfayı sürekli takip ediyordum zaten. Hangi sivri zekalı elaleme yöneticilik verdi ise artık *romi*
ahahhahah😀 kim acaba😀😀😀

zinhar ben degilim......*muz*

en son yönetici koray oldu😀 bir öncesi ben😀 valla enteresan😀

ya kimse sayfayı patlatmadı facebook kapattı bu ilk olan birşey değilki milletin 300.000 beğenisi olan hayran sayfaları kapatılıyor ama sebep yok koim böle facebooka yani millet okadar emek harcıyor hevesle birşeyler yapmaya çalışıyor facebook kafasına eseni neden belirtmeden kapatıyor

kemal ekşioğlunun sayfalarını sürekli takip ediyorum kendide dile getirmiş zaten şuanki sayfasında ilki 200.000 kişiyken kapatildi 2. 300.000 küsürlerdeyken kapatıldı şuanda 400.000 e geldi bakalım nolcak 😀

SLM CAN. NASIL YARDIMCI OLABİLİRİM. SLM MEVLÜT AMCAN.*comfort**bye*

SLM CAN. NASIL YARDIMCI OLABİLİRİM. SLM MEVLÜT AMCAN.*comfort**bye*
Mevlüt amca facebooktaki arkadaş listeni davet edebilirsin....

arkadaşlar lütfen yeni sayfamıza katılalım...diğer sayfamız çalınmıştır

sıkma canını paşam...o çalanı bi öğren bakalım...4000 teamdoblocu anasının hakkındaki iyi dileklerimizi bi sunalım ona...anasının bacısının halini hatrını bir soralım.

arkadaşlar lütfen yeni sayfamıza katılalım...diğer sayfamız çalınmıştır

sıkma canını paşam...o çalanı bi öğren bakalım...4000 teamdoblocu anasının hakkındaki iyi dileklerimizi bi sunalım ona...anasının bacısının halini hatrını bir soralım.

*happy*

Back