'''''YENİ FACEBOOK SAYFAMIZ'''''

arkadaşlar lütfen yeni sayfamıza katılalım...diğer sayfamız çalınmıştır

sıkma canını paşam...o çalanı bi öğren bakalım...4000 teamdoblocu anasının hakkındaki iyi dileklerimizi bi sunalım ona...anasının bacısının halini hatrını bir soralım.

*happy*

Al benden de o kadar aynen görüntü.. Sorun yok sayfayı tekrar toparlarız..

Faruk kardes bugun SNT ile irtibata gectim sana esantiyondan bir stepne kilifi verecekler...bulusma gunu...

bende esantiyon koltuk kılıfı istiyorum ya🙁 paramız yok diye üveymiyiz🙂

bende esantiyon koltuk kılıfı istiyorum ya🙁 paramız yok diye üveymiyiz🙂

ilk maaşını orda ıslatırsın 😀

olm maaşlı çalışmıyoz prim usulu😀 havalarda düzelmeden bi halt olmayacak belli
bugün esenyurtta ceviz büyüklüğünde kar yağıyodu aq..meteorolojinin haberi bile yok😀

olm maaşlı çalışmıyoz prim usulu😀 havalarda düzelmeden bi halt olmayacak belli
bugün esenyurtta ceviz büyüklüğünde kar yağıyodu aq..meteorolojinin haberi bile yok😀

abooow öle işmi olur ya ya hiç satamassan nolcak

amman amman Allah Korusun..

Faruk kardes bugun SNT ile irtibata gectim sana esantiyondan bir stepne kilifi verecekler...bulusma gunu...
Baki abi ŞNT ye söylede geldiğimizde depo kapağını carbon fiber birde arka koruma demirin tek ucundaki siyah parça kırık onları değiştiricem hazırlıklı olsunlar 😀 😀

Baki abi ŞNT ye söylede geldiğimizde depo kapağını carbon fiber birde arka koruma demirin tek ucundaki siyah parça kırık onları değiştiricem hazırlıklı olsunlar 😀 😀

emrin olur paşam hazırolda beklicekler selamlıcaklar seni 😀😀😀😀😀😀

emrin olur paşam hazırolda beklicekler selamlıcaklar seni 😀😀😀😀😀😀
😀 😀 😀 😀

eee tabi beğendiğimiz şeyleri taktırabiliriz bende kapı eşik nikelajı albilirim

eee tabi beğendiğimiz şeyleri taktırabiliriz bende kapı eşik nikelajı albilirim

seve seve takarız oğuzcum *hehe*

Back