10 Numara Fiat'lılara Ücretsiz 20 Noktada Check Up Fırsatı!

@kardelenkurt
@Sincanli2013

Murat başkanımızın dediği gibi cep telefonundan değil, bilgisayardan yapmak gerekiyor. Ben de cepten çok uğraştım, aynı hata oldu her seferinde. Bilgisayardan yapınca oldu.

Bugün Kavaklıdere servisini arayıp ücretsiz 20 noktadan check-up yaptırmak istediğimi söyledim. İsminin Remzi olduğunu söyleyen görevli, hangi gün geleceğimi sordu. Cuma öğleden sonra geleceğimi söyleyince randevu almadan gidebileceğimi, gidince kendisinin karşılayacağını söyledi.

kar kış gelmeden gidip baktırmak lazım 🙂

@Zeguj
Team Doblo üyesiyim diyin daha da sıcak karşılarlar 😉 ben de cuma günü gitme durumum var babamın arabayı cehckup yaptıracağım

Bugün 20000 bakımı için gittim bakim olacağından check up yapmaya gerek yok ekstradan dediler temizlik seti vermediler öpet kartimiza 50 tl yakıt puanı eklediler🙂

@Mehmet Akif
Müsait zamanı bekleme iki gün içinde git süresi bitiyor gitmeden ara bi belki randevu isterler

@kardelenkurt ben Cuma günü arabayı seramik kaplamadan alıp servise gideceğim. Denk gelirsek sen de arabayı görmüş olursun.

Arkadaşlar Fiat ile görüştüm bu kampanya ARALIK 2016'YA kadar geçerliymiş.

ordu servisi bugün randevu almak için aradım böyle bir kampanyadan bilgileri olmadığı nı söylediler
@F.Caner
telefonum garantide abi numaran yok şuanlık müsait zamanında ulaşırsan sevinirim abi

@kardelenkurt
ordu tunalar bu kampanyayla ilgili bilgimiz yok bu tür kampanyalar istanbul içi geçerli oluyor dedi
randevu almak için aramıştım

@Mehmet Akif
Ben yarın sabahtan ilgileniyorum mehmet akif seni ararım yarın

@Mhmt
yok diyenleri bana yönlendirin 😉

Ben servise hiç gitmedim bakımları sanayide yaptırıyorum kabul ederlermi

@H.Raşit DEVE
evet 2001 model doblo bile gidip ücretsiz yaptırabilir

Back