10 Numara Fiat'lılara Ücretsiz 20 Noktada Check Up Fırsatı!

Servislerden haberi olmayan yokmuş herkesin haberi var. Yok diyeni bize bildirin.

Bana Fiat'ın bana Ordu Tunalar servisi için attığı cevap aşağıdaki gibidir:

Merhabalar
Tüm yetkili servislerin bu konuda bilgisi var. Kendilerine Pazartesi günü ilgili uyarıyı yaparız
İyi çalışmalar

@kardelenkurt
@Mehmet Akif
başkanım bugün servisi aradım tekrar böyle bir uygulamamız yok dedi bende fiata mail gönderdim ve tüm servislerimizin bu konuda bilgileri var dediler dedim bizim haberimiz yok dedi üstlerine sorarsanız haberiniz olur sorun dedim geçen hafta bir kişi daha aradı o zaman sorduk haberleri yok dedi (o soran da bendim) bende telefonu kapattım
bir servis bu kadar sorun çıkarırmı yaa bunlar fiat değilmi nasıl olmaz haberleri anlamış değilim

@F.Caner
abim sana dönüş yaptımı fiat bu konu ile ilgili

@Mehmet Akif
Evet dönüş yapıldı seni aradım ancak ulaşamadım ben yine bi servisle konuşayım yarın ona göre bilgi veririm

@F.Caner
yarın ararsın abi😉 telefon garantiden gelmedi nokia 1100 kullanıyorum şimdilik 😀telefona mesaj felan da gelmiyor arada kapanıyor kendiliğinden🙂😀

Fiat Ordu Tunalar için bugün gelen cevap budur arkadaşlar;

Merhabalar Murat Bey
Servis müdürümüz uyarıldı bu konuda kendisi Teamdoblo müşterilerimizi bekliyor 20 nokta check up için
İyi çalışmalar

sırf iş yapmamak için insanları kandıran servislerin uyarılması yani yola getirilmesi güzel bir durum

@Mehmet Akif
Yarın arayacağım kardeşim 🙂

sonunda 1 hafta uğraştık ama sersivten randevu almayı başardık
ilgilerinizden dolayı teşekkürler
@F.Caner @kardelenkurt
yaptıran arkadaşlar işlem kaç saat sürmekte o konu da servisten bilgi alamadım ona göre randevu saati ve gününü değiştirebilirim

sorun yaşayan olursa dönsün bana 😀

uygulama güzel bişey. bende bu hafta gitmeyi düşünüyorum nasip olursa randevu alıp 🙂

Dun samsun birmotta randevum vardi ama son anda yolda bir sorun cikti gidemedim..

Samsun yoneticimiz @mus55 Mustafa ozen ise sabah 9 birakti aracini aksam 16 da aldi.. Tum noktalardan bakilmis sorun olan yerler kendisine izah edilmis.. Check up tan gayet memnun kalmis.. Bende insallah haftaya cuma godecegim..

Son düzenleme:
Tüm arkadaşları bu kampanyadan yararlanmaya davet ediyoruz. Kış gelmeden her yerine baksınlar.

fotoda örnektik 20nokta.
20161108_133218.jpg

IMG_20161108_203212.jpg

@F.Caner ve @kardelenkurt başkanları mizin sayesinde bugün yaptırdık şüphelendiğim gibi disklerde hafif hasar demişler eğrilik galiba ama çok acil bir şey değil demişler

20 nokta check up hizmeti bitti mi bitmediyse ne zaman sona eriyor?

@Muradhakan
aralık sonuna kadar devam ediyor diye biliyorum siz ginede servisle görüşünbi

Back