10 Numara Fiat'lılara Ücretsiz 20 Noktada Check Up Fırsatı!

@yunus0635
Teşekkürler başkanım yarın servisi arayıp öğrenirim o zaman hayırlı akşamlar

randevumuzu alıp bizde gidelim bakalım 🙂

Bu hangi servislerde geçerli.Listesi var mı?

@ulas
konu geçmiş 1inci sayfadaki tarihe bakın

@yunus0635
Evet bakıyorum baya eski.On numara fiat sayfasında hale yer almakta bu sebeple yazdım.Bilgi için teşekkürler.

Evet devam ediyor. Çarşamba gününe randevu aldım nasipse gidicem bakalım neler var araçta

Fiat yetkili servislerinde yapılıyor bu hizmet

@Ethem
Devam etmesi baya iyi oldu.Yakın zamanda bende gitmeyi düşünüyorum.

@ulas
Bence zaman geçmeden randevu nuzu alın en azından

Ben yaptırdım. Ayrıca motor koruma yaptılar.

@Emir12

Motor koruma ücretsiz mi yapıldı?

FB_IMG_1498260012791.jpg

@krallik
randevu alıp gidiniz
tamamen ücretsiz
yetkili servis yapmıyorum diyemez
derlerse bize dönün 😉

@Emir12
motor korumada ne yapıyorlar. ilaç falan mı koyuyorlar motora.

@Zeguj
Evet ücretsiz yapıldı. Önce yıkadılar sonra da bir ilaçla tekrar yıkadılar.puskurtme tarzında.

Motora bir ekleme yapmıyorlar. Sadece yıkadıktan sonra bir ilaçla yıkıyorlar.
@MEHMET78

@kardelenkurt

özür dilerim bayramdan beri internete girmemiştim şimdi gördüm yazınızı acaba halen devam ediyormu bu hizmet

@krallik
bugün son gün sanırım.

Ben en sonunda yararlandım.9.30 aracı teslim ettim 14:10 teslim aldım.Bekleme odasinda kaç saat kaldım siz hesaplayın.Neyse ben yazim 4 saat 40 dakika.Keşke uzak olan eski servise yada arastirip baska servise gitseydim.Bu kadar saat sonunda bana disklerin acil değişmesi lazım diye soyluyorlar.Yani onaylarsam beklicem,artik kac saat surer bilinmiyor.O kadar sinirli sabirliyim ki.Soracagim sorulara doğru cevap alamayacağim için soru sormadım.Bunun için sert bir dille şu an yaptirmayacağımı soyledim.Araci yikayacaklardi,yıkatmadım.Bu 4,5 saat sonunda ya şurası böyle şurası şöyle demesini beklerken,göstergenin gosterdiği buji arıza lambasini bile soylemiyorlar.Memnun olmadigin bir servise asla gitmeyeceksin.Ikinci gidisim.Isin takibcisi olan her bilgiyi veren servise gitceksin yada uğraşıcan çabalıcan işin ehli ustayı bulup yanında yaptiklarini izliyeceksin.Tecrübe ucuz değildir.Bu tecrube bana pahaliya patladi...Bu olmadı.

Back