Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarın yenim d3 üm komple iç ve dış detaylı kuoföre girecek

oto boya koruma ve pasta cila da yapılacak..

süperrr hayırlı olsun...

hayırlı olsun 🙂 Murat abi sana bi tavsiyem var abi aksesuar felan yaptırma bence böyle çıtalı halı süper duruyor ama yınede senın kararın 🙂

hayırlı olsun abi

temizlikten sonra fotoları bekliyoruz

Hayırlısı olsun.....bu para başa bela kardeşim......hahahahaha😀

boş yere dememişler varlığın bir dert yokluğun yara diye.

bugün d2 doblomuz sabah çalışmadı d1 ile çektik sanayiye motora benzin gelmiyormuş o yüzden çalışmıyormuş benzin deposunun içinde benzin pompasının motoru yanmış onu yaptırdık direksiyon kutusunu değiştirdik sağ akis başını değiştirdik ve d1 doblomuzun sağ kapı otomatik kilitlemiyordu son olarak d2 doblonun manifolttan egzoza giden motorun oradaki boru çatlamıştı kaynak yaptırdı anlayacağınız epey bir masraf ettik umarım bu şekilde kışı atlatır da zorluk çektirmez

berat geçmiş olsun

geçen hafta yağmur yağdıktan sonra sokaktaki arabların üzerinde pütür pütür bişey bulatı ykadım çıkmadı sıcak su ile yıkadım çıkmadı ince pasta ile denedim çıkmadı son olrak aseton ile sildim çıktı reçine gibi bişey ama iki akşam dan beri uğraşıyorum anca çıktı üstünede olgu cila ve boya koruma attım doblomun boyası yeni doğmuş bebek gibi oldu

teşekkür ederim oğuz abi geçen pazar babam doblo ile istanbula gitti düğüne tren geçidinde kaza atlatmışlar tabi karşıdakini fark edip kırmış dubaların üzerine sol taraf boydan boya çizilmişti bende polisaj yaptım düzeldi

geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız

sağolasın abi aynen dediğin gibi ucuz atlattık

GEçmiş olsun @Berat

Bizde aracımızın arka camına M.K. Atatürk imzası ve portresi yapıştırdık hoş oldu 😀

GEçmiş olsun @Berat

Bizde aracımızın arka camına M.K. Atatürk imzası ve portresi yapıştırdık hoş oldu 😀

*clap*

çok geçmiş olsun .

Merhaba, bir süredir kauçuk paspas arıyordum sonunda buldum resimleri ile birlikte burada paylaşmak istedim. Paspası hızlıal dan aldım, 4 günde kargoladılar, üründe hiç konu yok, araca tam uydu sadece arka paspasları tek parça yaptıkları için orta bölme potluk yapıyordu onu da sol paspasının ortaya bakan kısmından ikiye bölerek ayarladım. Aynı şekilde direksiyon tarafı paspasın debriyaj ın solunda kalan ayak koyma yeri için yaptıkları parçada yerine oturmuyordu onunda kesme yerinden kesince o da tam oldu.

Aracım premio olduğu için bej rengi aldım İYİ Kİ BEJ RENGİ ALMIŞIM koltuklar ile birebir renk uyumu var, piyasada ve serviste 60 tl fiyat çektiler bunu kargo dahil 35 tl ye aldım. Herkese tavsiye ederim.

Ürün budur.
http://www.hizlial.com/knk-gold-fiornem-bipper-ymdoblo-paspas-bej/31.902.0001.1798

vtfhf.jpg

vtfhm.jpg

vtfhq.jpg

vtfhs.jpg

vtfht.jpg

vtfhu.jpg

vtfhv.jpg

vtfhy.jpg

vtfhz.jpg

vtfj2.jpg

güzel olmuş güle güle kullanın

Back