Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
motora yağ koydum. Bastım marşa çalışmadı akü bitmiş gibi oldu ikinci kez denedim çalıştım açtım kaputu akünün artı kutup başı yerine tam oturmamıştı sıktım onu

geçmiş olsun berat

xAEE2z.jpg

gece gece temizlik yaptım ticari usülü

Yeni (Bantsız Hali)

wvgRov.jpg

Eski Hali 🙂 (Bant Kaldırılmadan Önceki Hali)

xVl6Vv.jpg

Alıcısını Bekliyor 🙂

berat arabayi neden çekmedin çeyizin kalabalık gibi

uğur kaç kmde doblon birde satıyorsun galiba

2011 Model Bitlis Küçük Olduğu İçin Fazla Calısmıyor Diyelim
1 Yıl Kadar Yattı Zaten Kullanan Olmadığı İçin.

bugun parçacıdan 17tlye hava filitresi aldım opar doblonun her 5 binde habva filitresini değiştiriyorum filitreyi değiştirdim yağına suyuna baktım birde bakımdan fazla kalan olen filitrem var bitane ama onu değiştiremedim d1 de çok kolay değişiyordu bunda iki adet vida var birde torpido kapağına bağlı iki ayak var kurcalamadım polenide değiştirtiririm bi ustaya

doblonun arka koltuklarına masa taktık netten aldık bardaklıklarıda var gayet kullaışlı ve dobloda gerçekten olması gereken bir donanım

hemde tanesi 10tl çok kullanışlı

https://www.google.com.tr/search?q=koltuk+arkas%C4%B1+masa&rlz=1C1CHIK_trTR470TR470&espv=210&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=cPPzUrKMOqqu0QXOjoFo&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1024&bih=499#facrc=_&imgdii=_&imgrc=wB_zKCqsSlpSwM%253A%3BZ84SvanNpU548M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.indirdik.com%252Fproducts%252F6748%252Faraba_koltuk_arkasi_tepsisi_1.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.indirdik.com%252Findirdiksitemap.xml%3B475%3B360

fotodakinin aynısı

kalite olarak nasıl bir ürün yani plastik kalitesi falan tıngırdaması falan varmı ?

şuanlık tıngırdama falan yok plastiği tabi çok kaliteli değil 10 tl llik ürün ama bence çok işe yarıyor fiatın dobloya bir türlü yapmadığı bi donanım ben tavsiye ederim

şimdi becerebilirsem fotoları ekleyeceğim

masa kapalı iken

e5QODl.jpg

masa açık iken

KdGVBr.jpg

wLnqlz.jpg

özellikle uzun yolculuklarda atıştırmalıklar için çok işe yarar inşallah makyajlı d3 te bu tip ayrıntılar olur

doblom cıbı cıbı yaparken😀

wLnqXG.jpg

3m de yıkatıyorum yıkatacağım zaman çoğunlukla kendim yıkıyorum ama çok çamurlu iken çizilmesin diye yıktıyorum ama güzel yıkıyolar gerçi ben yine 1 2 saat uğraşıyorum

evet arka masa cidden kullanışlı bir şey bulursam almayı düşünüyorum bende güle güle kulanın

masları hepsiburaddan aldık bunu fiatada mail atmak lazım bi masa koymadıkları için

GÜZELMİŞ.güle güle kullan.

teşekkürler mehmet abi

e max lastik parlatıcım ürün 5 kat kadar sulandırılarak kullanılıyor ve güzel parlatıyor suya çamura girmediğiniz sürece 3 gün kadar gidiyor 3 gün sonundada siyah mat şekilde kalıyor ben gayet memnunum

yorumlarınızı bekliyorum fotoğraf yenidir davlumbazlarıda yıkamıştım arabada temizlikte en önemli ayrıntılardan biri

x0EBgD.jpg

doblo tam 3 yaşında her ay boya koruma ve kuralına göre yıkama yapılıyor boyada çok şükür kılcal çizik vs falan yok denecek kadar az

düzenli boya bakımının faydasını görüyorum

em2ky1.jpg

motorada bi el attım gerçi herzaman böyle

KlOW5X.jpg

Back