Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzel olmuş güle güle kullanın.bizim araca uyan güzel bir paspas yok.şöyle havuzlu dam gibi bir pas pas yapsalar.iyi tutulur.

bende haftasonunda aracımı iç dış yıkattım.soğuklardan dolayı epeydir yıkanamıyordu güneşi görünce anca temizletebildim gerçi kendi temizlemen kadar olmuyor da erindim bu sefer.parayla yıkattık.

abi bende yıkatsam bile kendim uğraşıyorum içini zaten yıkatmam yıkamacıya arabnn dışını sildiği bez ile içinide siliyorlr

yarın büyük bakım günü
1. baskı balata değişecek
2. debriyaj halatı değişecek
3. balatalar değişecek
4. 80.000 bakımı
5. silecekler değişecek
6. kapılar yağlanacak
7. tamponda ufak bir vuruk var tampon değişcek....
8. sisler değişcek
sanırım bu kadar yeter... 😀

kış geleli beri değişiklik yok.
bim den 6 tl idi sanırım mango oto parfüm aldım kavun kokusu gibi kokuyor.çocuklarda sakız gibi kokuyor diyor hoşlarına gitti.
tavsiye ederim.

yarın büyük bakım günü
1. baskı balata değişecek
2. debriyaj halatı değişecek
3. balatalar değişecek
4. 80.000 bakımı
5. silecekler değişecek
6. kapılar yağlanacak
7. tamponda ufak bir vuruk var tampon değişcek....
8. sisler değişcek
sanırım bu kadar yeter... 😀

arabada değişiyor mu?😀

mevcut led gündüz farını bir miktar daha uzattım
önceki hali ==>
vvqkp.jpg

yeni çalışma ==>
vvqlt.jpg
vvqmt.jpg

akşam far açıldığında otomatik kısılıyor
vvqq4.jpg

arkadaşlar birde doblo premioya 20'' jant çok mu büyük olur yada hangi büyüklükteki jantı tavsiye edersiniz _? bir kaç baktığım jant var ama hoşuma gidenler hep 20 '' 🙂

ledler güzel olmuş

20inç jant olur ama arabayı yorabilir

tabi ki buyurun buda kapalı hali

vwkyl.jpg

20 '' jant arabayı yorar derken tam olarak neden bahsediyoruz? yakıttan mı çekişten mi ? konfordan mı ? yoksa hepsinden mi ? 🙂

aynen hepsinden.

hepsinden bütün herşeye eksi olarak yansır

Güzel olmuş güle güle kullanın serviste mi taktınız bide mahsuru yoksa ne kadara mal olduğunu söyleyebilirmisiniz

saolun evet serviste taktırdım tek serisi 280 civarı birşeydi bizimki x2 oldu işte

aynen yanlız ucuz yolluları da var internette yanlış hatılamıyosam 69 a falanda var ama ışık gücü nasıl bilmiyorum

1 ay kadar önce yağmur yağdıktan sonra doblonun üzerinde reçine gibi bir madde yapışmış özellikle tavanında pütür pütür bi şey vardı bugün okmeydanındaki perpada erdem boya var oraya gidip 3 m in kilinden aldım 180gr kadar 30tlye arabanın her yerine bu kil ile uygulama yaptım arabanın boyası pürüzsüz yeni doğmuş bebek ildi gibi oldu 😀 ardından radiant wax ve sıvı faracle wax boya koruma geçtim ma uğraştığıma değdi çok güzel bi sonuç elde ettim

yarında doblomun muaynesi var

Geçen Ramazanda Oruc Vurmus Kafama Doblom 1.4 Motor Tüplü
Ticari Taksi Olduğundan Tüpüde Kısılmış Biraz Sürekli Stop Ediyodu En Son Care El Freniye Kalkaym Dedim Kaltım Yokuşu Biraz Cıktım Araba Stop Etti O Hızla Cup Oturdu Direğe 🙁
wLPYdj.jpg
[/img]

geçmiş olsun

Back