Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün doblomuz muanden geçti sadee kısa hzmeli far yönü hatalı imiş

dikkatimi çeken ön camlarda film var filmlere hafif kusur yazmadılar heralde artık önemsemiyorlar

HAYIRLI OLSUN OĞUZ.bu farlarda niyeyse hep bir şey buluyorlar.ya da onların makinede bozukluk var.

bende silecek suyunu doldurdum bugün. neredeyse 5 lt. aldı.su bitmek üzereymiş.

teşekkürler mehmet abi ben hiç far ayarı yaptırmadım o şekilde giriyoruz sorun olmuyor

far yıkama sistemii su 6 litrenin altına düşünce çalışmıyor bilgin olsun kitabnda yazıyor

teşekkürler mehmet abi ben hiç far ayarı yaptırmadım o şekilde giriyoruz sorun olmuyor

far yıkama sistemii su 6 litrenin altına düşünce çalışmıyor bilgin olsun kitabnda yazıyor

biliyorum oğuz sağolasın.ben zaten çalışmasını istemiyorum aslında.sırf o yüzden sisleri yakıp farları kapatıpta çalıştırıyorum silecekleri.silecek suyumun boşa harcamasından hoşlanmıyorumda.😀

bugünde dışını bir yıkattım doblocuğumun.

abi ben yağmurda falan çalıştırıyorum birde abi arada en ayda birdefa çalıştır onun mekanizması durmaktan bozulabiliyor ki kışın işe yarıyor bence

bugün d2 min ön plakasını düzelttim geri taktım ve vidaların üstüne vida kapağımıdır nedir ondan taktım arka ön plakaya

w1jor1.jpg
aracıma turbo yazısı taktırdım arabamın bg gücü arttı 😀

Kaydırmaz aldım kestim biçtim uyguladım.. Biraz da abarttım sanırım her yere yaptım 🙂

Kaydırmaz aldım kestim biçtim uyguladım.. Biraz da abarttım sanırım her yere yaptım 🙂

hahaha 🙂 yok ya aslında çok şık durmuş bende yapacam 🙂 🙂

güzel olmuş bizde oralara bej deriden kaplama yaptık ama temizlerken zor oluyor birde güneşten yamuldular attım ama yolcu tarafındaki bölmedekiler duruyr

Eski aracımın benzer yerlerine de yapmıştım bunlar gayet kullanışlı oluyor.Aracı yıkamaya verirken toplayıp torpidoya koyuyorum sonra yine yerlerine 🙂

Bugün doblomu iç dış temizledim.Sonra yakıt almaya gittim benzinlikte birisi arabayı yeni mi aldın diye sordu bende 2 yaşında dedim.Adam şaşırdı sanki bugün dışarıya çıkmış gibi iyi bakmışsın dedi beni sevindirdi 😀.

d2 719 bini geçmiş içini temizledim parlattım tavan sarkmış ya ayar çekmek lazım

Bugün doblomu iç dış temizledim.Sonra yakıt almaya gittim benzinlikte birisi arabayı yeni mi aldın diye sordu bende 2 yaşında dedim.Adam şaşırdı sanki bugün dışarıya çıkmış gibi iyi bakmışsın dedi beni sevindirdi 😀.

bazen bizimde dobloya mazot alırken sıfır mı buarba diyorlar benide sevindiriyorlar 😀

Böyle olunca insanın hergün araba yıkayası geliyor😀

evet ben arabanın davlumbazlarınıda sürekli yıkarım bazı detay yerler mesela depo kapağının içi herzaman temiz ve parlak olarak duruyor

3 ay kadar önce fiat bayisi ynıdaki biyerden mazot alıyoruz adam arabanın anahtarı sıkıştı dedi bende ilk anlamadım nereye sıkıştı diyorum adama abi adettendir falan dedi kapıyı açıp km ye bak dedim adam şok oldu araba 40binkmde dedim 3 yaşında ve 40bin kmde abi dedi nerde baktın bu arabaya dedim 3 yıldan beri dışarıda duruyor ama işte buda arabaya bakmanın faydaları

doblomdaki 200-300 ml civarı fazla yağı enjektörle çekip rahatlattım oni.😀

Back