Doblo Sigorta Fiyatları

2008 doblo 2 Elbistan'da yaşıyorum. Sigortam 630 tl

Yeni Aracımı aldım 2.0 Power premio 2011 1185 ödedim 3-4 ay sonra 100tl iadesi var firmanın 🙂

2011 Safeline dobloma 2 gün önce 970 liradan sigorta yaptırdım.

Mrb az önce D2 2011 doblom a ilk aracım olduğu için 930 TL ödedim kasko araştırıyorum şimdi.

@Hsynbybt
Dün sordum Sinopta 1000 lira istediler kasko için

Bu araç bizim ilk ticari doblomuz zamanla düşecek diyorlar ama bu düşüş aracın yaşına mı bağlı yoksa bizim kullanmamızamı?.kimisi ilk ticari aracımız olduğu için yüksek diyor.kimiside aracın modeline bağlı diyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi bu durum nedir?

@Mehmet57
ilk ticari aracınız olması ,iliniz vb. hepsi etken.

@MEHMET78
Abi il sinop biz büyükşehire göre fark olur diye düşündük ama öyle olmadı 😉

Dün yeniledik hayırlısı ile;

Sigorta 573,49 Mapfre
Kasko 638,80 Allianz

ayrıca Neova idi sanırım 477 vermişti.sigortacı abi onlar orjinal parça vermiyor sıkıntı çıkıyor.zaten şikayette edildiler yakında mecbur düzeltecekler falan dedi inşaallah bizi keklememiştir.

@MEHMET78benim sadece sigorta 1100 dü müthiş fiyat

Önceki yıl fiyat nasıldı

Geçen sene 2000₺ çıkmıştı eşimin üstüne idi satış yaptım kendi üstüme 1200 e düştü

Dün axa kasko 840 axa trafik 640 TL'ye yaptırdık

Geçen sene 780 TL bu sene 15 gün oldu yaptıralı 640 tl

İlk defa kamyonet aliyorsaniz uzerinize 1080 tl cikiyor bana öyle çıkmıştı

Aynı isime kayıtlı mesela adresi ankaradayken manisanın bir ilçesine alındığında acaba sigorta ne kadar fark eder aramızda sigortacı varsa bilgi verebilir mi

Biz henüz yaptirmadik arabayi yeni aldik p.tesi yaptiracagiz 2012, hasar kaydı 600tl , otomobil ruhsatli .. Ne kadar fiyat cikar bilmyorum

Back