Ben zorunlu maliye 2 yıldır 3.000 kaskoya 900 ödüyorum . Artık kazalar küçükse sanayide yaptırıyorum.Arkadaşlar bende ne problem var 1500 kasko 1000 trafik benim günahım nerede neden böyle oldu açıklayabilir misiniz. Bunlar geçen seneki rakamlar, bu sene ne çıkacak hiç bilmiyorum, hele tır çarpıp kaçtığında kaskodan yaptırdım hepten karşılaşacağım rakamdan korkar oldum. Bu verdiğiniz rakamlar araba sahipleri kaç yaşında ve kaç yıldır arabaları var bildiğim kadarıyla bu da fiyatları çok etkiliyor.
1 ay önce aldım arabamı. 1655 TL ak sigorta dan yaptırdım. En uygun fiyat buydu. 2009 model 1.3 için.
İlk araba alınca çok oluyor sanırım.İlk arabam 3 ay önce 1650 lira ödedim doğa sigorta doblo 1.9 jtd 2004
Bende öyle düşünüyorum yaş felanda etkiliyo galiba benim yaşım 24. 1650 lira nedir yaw 5 aylık mazot paramİlk araba alınca çok oluyor sanırım.
Aynen ilk araba alınca insan baya afallıyor.sigorta isteğe bağlı kasko kış lastiği filan derken ?Bende öyle düşünüyorum yaş felanda etkiliyo galiba benim yaşım 24. 1650 lira nedir yaw 5 aylık mazot param
Aynen ilk araba alınca insan baya afallıyor.sigorta isteğe bağlı kasko kış lastiği filan derken ?
Amin kardeşim.Benim 3.Aracım ve yaş 30, 1280tl çıktığında aklım gittiydi ama napcaz bu işler böyle. Idare etcez. Allah kaza bela vermesin cumlemize.