İşte Stickerimiz...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JANJ@N
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
giresundan d3 sahibi bi abi yapmış ben gördüm arabanın fotoğraflarını müthiş olmuş....

Evet özellikle aracın koyu renkli olması dikkatimi çekti. Çok güzel durmuş sticker.
aynen valla çok güzel yapmış...

S@MeT38 tarafından yazılan metin:
S@MeT38 tarafından yazılan metin:
abi bu yapışkandan bende istiyom.hani bana hani bana

Hangi ildesiniz ?
kayseri melkezdeyim abi genelde eski sanayide oluyorum

istanbulda olsanız elimdeki sticker lardan verebilirdim ama burdan oraya göndermeye değmez 🙁
Ben istanbuldayım dostum😀 görüşelim hemen😀

serdarengin tarafından yazılan metin:
Ben istanbuldayım dostum😀 görüşelim hemen😀

Serdar senin araç ne renkti. Aklımda koyu gri kaldı ama yanılıyor olabilirim. Araç koyu ise göstermiyor. Ben de kendi aracıma yapıştıramadım bu yüzden. Ama sen en azından arka cama yapıştırabilirsin.

arabam füme kardeş koyu yani.ama camlarda film yok açık yani.şaka yapıyorum,yapam biyere denk gelsem yaptırcam.sen güngçrenin neresindesin kardeş?

arabam füme kardeş koyu yani.ama camlarda film yok açık yani.şaka yapıyorum,yapam biyere denk gelsem yaptırcam.sen güngçrenin neresindesin kardeş?

Füme ise gövdeye olmaz. Cama yapıştıracan o zaman. Serinyayla'dayım ben pazar sokağında. Yakınsan haberleşelim hem tanışmış oluruz. Hoşuna giderse yapıştırırız senin cama 🙂

Füme ise gövdeye olmaz. Cama yapıştıracan o zaman. Serinyayla'dayım ben pazar sokağında. Yakınsan haberleşelim hem tanışmış oluruz. Hoşuna giderse yapıştırırız senin cama 🙂
tanışalım kardeş...

tanışalım kardeş...

Sen ne taraftasın Serdar ?
kçekmece.uzun süre inönü cd.güngçrendeydim.3 senedir burdayım...

tamam kardeşim..

görünüşe göre küçük bir İstanbul buluşması olucak 😀

arkadaşlar mrb anahtarımın fiat logosu düştü 2003 model doblo nereden bulabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim md_rodeo@hotmail.com

md_rodeo tarafından yazılan metin:
arkadaşlar mrb anahtarımın fiat logosu düştü 2003 model doblo nereden bulabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim md_rodeo@hotmail.com

Kardeş alakasız yere birçok mesaj atmışsınız. ilgili yere tek bir mesaj atmanız yeterli.

Kardeş alakasız yere birçok mesaj atmışsınız. ilgili yere tek bir mesaj atmanız yeterli.
😀 biri cevap versin diye adam sms atacak nerdeyse yav,dostum anahtarcılara bak var orada.😀

😀 biri cevap versin diye adam sms atacak nerdeyse yav,dostum anahtarcılara bak var orada.😀
bizimde kaybolmuştu neyseki evde buldum yapıştırdım 🙂

benimkide oynuyo yerinden,üşendim daha yapıştırmadım😀

benimkide oynuyo yerinden,üşendim daha yapıştırmadım😀
yapıştır abi amblem çıkınca anahtar çok kötü duruyo 🙂

ok dostum..şu sustalı anahtarları seviyorum bitane yaptırcam ya..😀

Back