Otomatik Doblo Alınır mı?

@mustafa2002954

Affola şefim gözümden kaçırmışım uzun zamandır araştırıyorum otomatik doblo alacağımda. Teşekkürlerimi Sunarım.

Üstadlar,

öncelikle forum sitemiz sayesinde bende DOBLOCU olmaya karar verdim. Ve inşallah önümüzdeki hafta aracımı alacağım. Araç 2011 model 1,6 PREMIO otomatik vites 130,000 KM de.
Herkafadan farklı bir ses çıkıyor Siz değerli üstadlar fikir verebilirse çok ama çok memnun olurum.

Öncelikle km çokmu yüksek?
Ayrıca yetkili servisemi gösterelim yoksa piyasada nereye göstermek gerekir?
Otomatik ve bu kmdeki araçta en önemli ve sorun çıkarması ve mutlaka kontrol edilmesi gerekli yerler nereleridir?

Şimdiden cevaploarınız için çok teşekkür ederim..

@independent foruma hoşgeldiniz profil avatar fotonuzu oluşturun.

@independent öncelikle aracın 120bin km ağır bakımı yapıldı eğerki yapılmadıysa ses kayışlardan gelir.

@independent tabikide yetkili serviste yaptırmanızı öneririm servis kurumsaldır başınız ağrımaz tüm haklarınız korunur.

@independent öncelikle aileye hoşgeldin keyifli ve aktif paylaşımlar

@independent
Konuyu baştan sona oku kafanda azbuçuk fikir oluşur. Sonra bi otomatik doblo kullan hoşuna giderse al.

Üstadlar hoşbulduk

Arabayı sürdüm hoşumada gitti

Fakat ben araba işinden pek anlamıyorum Bu nedenle özellikle kontrol ettirmem gerekenler nelerdir?

@DobLoPremio senol nerdesin otomatik vites doblo hakkinda bilgi ver biraz 🙂

@independent
forma hoş geldin güzel kardeşim şahsi fikrim ve tecrubelerime dayanarak otomatik vites alma derim ama gönül senin

hoşgeldiniz

eğer araba bakımlı ise 130 bin km yeni arabalar için çok değil

ama kesinlikle detaylı bi ekspertiz yaptıerın şanzımanı iyi kontrol ettirin kendinizde test edin 120 bin kmde ağır bakımı yapılmış mı bunlar önemli km ojinal olup olmadığı ve cihaza bağlatmanız için serviste ekspertiz yaptırın

İstanbulda Avrupa yakasında aracı kontrol ettirebileceğim bir yer tavsiye etme imkanınız olursa çok sevinirim...

arabanın linki var mı?
kaça alıyorsunuz?
alırken serviste ekspertiz yaptırmıştım memnunum
130bn km bana yüksek geldi, ben alırken max 50bn de bakmıştım. ama bu para işi

Haklısınız bütçem nedeniyle baktığım araç 33,000 TL ye anlaştık gibi. pazartesi kontrol ettireceğim iNŞALLAH...

Kasa temiz ise bakımları zamanında yapılmış ise hiç düşünme al.Çünkü 1910 Jtd motorlar 1 milyon km, 1,3 ve 1,6 mültijetler ise çok rahat 500-750 bin km dayanıyor.Tabiiki yağına ve suyuna iyi bakarsan.130 bin km'yi hiç dert etme.

@independent
yaşına ve kmsine göre bayada fazla ediyormuş,piyasa baya yüksek demekki....

birde otomatik araç rahat olur ama eğer şehir içinde dur kalk trafikte kullanacaksan otomatiğe hiç yaklaşma veya bu araç önceki sahibi tarafından bu şekilde kullanılmışsa baya yıpratılmış olabilir dikkatli olmalısın

@independent buyrun aklınıza takılanları sorun cevaplayayım üstadım 🙂 1.6 MJet Premio Otomatik Kullanıcısıyım 9000Km Yaptım Hemen Hemen.

millet zaten şehir içinde rahat etmek için otomatik alıyor.uzun yolda otomatiği ne yapacan.

Back