servismi sanayimi

@www.akdenizelektronik.org
5/40 yağ daha kalını sanırım. antalyanın yaz sıcağında çok incelme yapmaz sabah soğukta biraz kalın kaçar ama sıcakta motorun hararet yapmamasını bir nebzede olsa sağlar. Yaz için iyi ama kış için ince yağ kullanmanızı tavsiye ederim

@yunus0635
İlk başlarda bende senin gibi düşünüyordum ama birmotun fiyatlar malum bir arıza tespiti bile dünya para. Bende peugeot partner varken srrvise giderdim hep sonradan baktım boşa yolunuyorum yani :/ yeni sanayideki barbaros oto özel peugeot servisine gittim en son doblocuyum narin araç bana göre değil

Ben sivas ve tokat servisini 20 bin bakim icin aradim 600 650 tl tutar arti balatalarda degisebilir o zmn fiyat artar diyolar nasil servise gidicez sigortacilar bi yerde vergiler bir yerden birde servis fahis fiyatlari nolucak bilmiyorum...

Kendi kanatimdir serviste cok sorun yasadim gecmiste su an ozel servise goturuyorum gayet memnunum iscilikleri guzel malzemeyi ben aliyorum nerden ne marka istersem fiyatta cazip bana gore sanayi

Bugün 10000 km bakımına girdim faturam burada arkadaşlar

Dosyalar

• DSC_0180.JPG
    DSC_0180.JPG
    63,2 KB · Okunma: 35
Bence önemsiz işlerde sanayi daha mantıklı ancak aracın önemli bi parçasında servis daha mantıklı çünkü aynı parçadan sorun çıkınca servis bedelsiz değiştiriyor birde sürekli uzun yol yapan biri için servisi öneririm

@murat58
İstanbulda 850 tl fiyat veren oldu 1.6 20000 bakım için 530 tl yaptırdım yıllardır gittigim yakup oto eski bir yetkili servis
Servismi sanayimi konusında biraz pahalı olsada servis sebebi uzun yolda iken arıza parca kaynaklı degilse yol yardımı ile çözüyo araç garantılı olmasa bile yapılan bi işin her yerde garantisi var
Ustaları kötülemiyorum ama bira vurdum duymaz bazen servisten daha pahalıya fiyat veriyolar debriya üst meekez için 195 tl ödedim ustalar 300 500 600tl fiyat veren oldu 600 tl fiyat veren şanzimandada sıkıntı cıkar dedi üstüne

@Eren58034
Virgülüne kadar katılıyorum hocam ayrıca sanayi den bi ustayı getirmek parçadan daha pahalliya geliyor çekici parasıda öyle az bi para istemiyorlar

Kaskosuz arabaya binmemek sart bir cok konuda yaptırdım mini hasarları ücretsiz yaptırıyosun cekici ve arabanın güvende olması cabası
Yabana atılmıycak ustalarımız var istanbul içi ücretsiz cekiçi fiyat konusundada üzmeyen

Hocam oyle de yaptirilamayan durumlar oluyor az bi para istemiyorlar servisin bu konuda az da olsa yardımı oluyor Orduda ben ücretsiz gelecek birini bilmiyorum varmidir onuda bilmiyorum çoğu usta attığı bi adımın hesabını yapıyor iyileri illaki vardır bana denk gelmedi

bende sanayide yaptırıyorum yıllardır gittiğimiz tanıdık usta var işçiliği falanda on numara 140 gibi bi rakam veriyorum bende periyodik bakımlara böyle bi ustan varsa sanayi derim yoksa servis sanayilerde çok çakal var dikkatli olman gerekir

@dodoylmz
Hemde haddinden fazla var hocam

@F.Caner
çok parası giden duydum ustan yoksa tavsiye edilmez

@dodoylmz
Valla hocam amcamın oglu da sanayide dükkanı var cakallikta level atliyolar sanki dışarıyı geçtim bize bile 6000 liraya aldığı arabayı 8500 e iteklemeye çalıştı günlerce arabanın eski sahibini taniyoduk Allahtan o söyledi bu fiyata sattım diye amcamın oğluna kalsa aldığı fiyata satıyordu

@www.akdenizelektronik.org
yağ 5 30 olsa olurdu hocamda,5 40 benim içime sinmiyor.

@murat58
garanti bitene kadar servise devam.ondan sonrası kendinize kalmış.

@F.Caner
oda harbi ayıp etmiş.

arkadaşlar dost site sayılır şöyle bir şey buldum dikkatimi çekti.paylaşayım dedim.
(link)

@MEHMET78
Onlara kalsa ticaret yapıyor hocam

dostlar servisler çok uçuk fiyat istiyorlar.40000 bakımımı speedy e 285 tl ye yaptırdım. motor yapı shell in yeni doblo için önerdikleri yağdan koydular. ve servis garantisi veriyorlar. bundan sonra devamlı speedy e gideceğim

Back