- Renk
- LAL KIRMIZI
Sevgili kardeşlerim hepinizin bildiği gibi daha doğrusu tanıdığınız üzere araçlardan anlayan bilen bir kişiyimdir. Ve yine bildiğiniz üzere bunda bir ay kadar önce 2012 model triptronik doblomu takaslayarak 2007 model bir D2 doblo almıştım....... Aracım inanılmaz temiz içinde ve dışında çizik dahi yok. Motoru ve yürüründe zerre sıkıntı yok Ancak aracımın bugün tesadüf eseri ilk sahibiyle tanıştım adam ben abi bu arabaya 180.000 km yol yaptım tık demedi deyince Ne diyorsunuz sen abi araç daha 89.000 km de deyince olurmu kardeşim. Ben sattığımda 180.000 küsürdeydi dedi. Ben ömrüm boyunca hep söze itimat ettim söze inandım. Hemen SMS ile aracı plakasından sorgulayın aracın gerçek km si maliyet 259.000 km imiş. Şok oldum dumura uğradım ....demekti hayatta kimseye güvenmemek gerekiyormuş....ama hala anlamadığım araç nasıl oluyorsa bu kadar temiz ve sorunsuz olabiliyor Kafayı yemek üzereyim. .....yarından tezi yok aracı satışa sunuyorum oysaki binecem diye balatalarından trigerine kadar ne varsa herşeyini değiştirmiştim....bir anda gözümde bitti araba. 4 tane sıfır Çelik jant ve sıfır kar lastiğinde almıştım oysa. ......bunu paylaşayım dedim. Kısacası. Bana doksandan gol attılar*helpless*