2009_premio
Fenomen Üye
- Adı
- Hanefi BOZKURT
- Meslek
- İngilizce Öğretmeni
- Modeli
- Renk
- GRANİT GRİ
fiyat nedir ustam?
Gündüz farı güzel olmuş serviste mi taktırdınızarkadaşlar bende doblo black 2.0 aracıma yaptığım değişikleri hem başlık kalabalığı olmaması için hem hepsi bir arada olması için hemde diğer yüklediğim resimler sıkıntılı olduğu için bu başlık altında paylaşacağım
tabi ki hepsi bu gün yapılmadı ama 🙂
Yapılan değişiklikler :
Dış Aksesuarlar
Yan krom basamaklar
Yan krom koruma çıtaları
Cam altı krom çıtaları
Arka bagajda 2 adet krom çıta
4 cam siyah cam rüzgarlığı
Krom ön panjur sis çerçevesi ızgarası, ayna kapağı ve sürgü kapı kromu
Arka 5 cama cam filmi uygulaması
İç doblo yazılı krom eşik
Led gündüz farı
Spoiler
İç Aksesuar ve Donanımlar
Navimedia black panther multimedya sistemi
Geri görüş kamerası, tv, navigasyon, Bluetooth eller serbest görüşme, usp, iphone girişleri vs. ( hepsi yazılmaz tabi kısaca özet 🙂 )
Spor pedal takımı
şimdilik bunlar ilerleyen zamanda yapmayı planladıklarımın arasında 4 adet pioneer hoparlör 2 adet tweeter hoparlör belki mini bir bass, arka koruma için arka basamak ve beyaz sis farı
En içten dileklerimle Daha İYİLERİ Sizlerin Olmasını Dileğimle
Gündüz farı güzel olmuş serviste mi taktırdınızarkadaşlar bende doblo black 2.0 aracıma yaptığım değişikleri hem başlık kalabalığı olmaması için hem hepsi bir arada olması için hemde diğer yüklediğim resimler sıkıntılı olduğu için bu başlık altında paylaşacağım
tabi ki hepsi bu gün yapılmadı ama 🙂
Yapılan değişiklikler :
Dış Aksesuarlar
Yan krom basamaklar
Yan krom koruma çıtaları
Cam altı krom çıtaları
Arka bagajda 2 adet krom çıta
4 cam siyah cam rüzgarlığı
Krom ön panjur sis çerçevesi ızgarası, ayna kapağı ve sürgü kapı kromu
Arka 5 cama cam filmi uygulaması
İç doblo yazılı krom eşik
Led gündüz farı
Spoiler
İç Aksesuar ve Donanımlar
Navimedia black panther multimedya sistemi
Geri görüş kamerası, tv, navigasyon, Bluetooth eller serbest görüşme, usp, iphone girişleri vs. ( hepsi yazılmaz tabi kısaca özet 🙂 )
Spor pedal takımı
şimdilik bunlar ilerleyen zamanda yapmayı planladıklarımın arasında 4 adet pioneer hoparlör 2 adet tweeter hoparlör belki mini bir bass, arka koruma için arka basamak ve beyaz sis farı
En içten dileklerimle Daha İYİLERİ Sizlerin Olmasını Dileğimle
navimedia yı kaça taktılar serviste.ya da komple ne kadar tuttu sadece navimedia.
aracımın yağını yağ filtresini değiştirdim.antifrizini ölçtürdüm -28 çıktı.güzel birde yıkattım 75 tl lik te opetten ucuz mazotla karnını doyurdum.üstünüde beyaz branda ile kapattım.ondan iyisi yok bugün.
aracımın yağını yağ filtresini değiştirdim.antifrizini ölçtürdüm -28 çıktı.güzel birde yıkattım 75 tl lik te opetten ucuz mazotla karnını doyurdum.üstünüde beyaz branda ile kapattım.ondan iyisi yok bugün.
abi ucuz mazot derken nasıl ecoforce mu koydun
4 kar lastigi taktık 185 70 14 petlas 460 tl ye aldık 20 tl de balansa verdik