Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fiyat nedir ustam?

akü aldık yıkattık lastiklere hava bastık 😀

Dün gece yapmış olduğumuz Amfi ve Woofer montaj işleminde bir kaç foto..

k1kj.jpg

sq7q.jpg

ztpy.jpg

o744.jpg

Hayırlı olsun 🙂

hayırlı olsun

arkadaşlar bende doblo black 2.0 aracıma yaptığım değişikleri hem başlık kalabalığı olmaması için hem hepsi bir arada olması için hemde diğer yüklediğim resimler sıkıntılı olduğu için bu başlık altında paylaşacağım

tabi ki hepsi bu gün yapılmadı ama 🙂
Yapılan değişiklikler :
Dış Aksesuarlar
Yan krom basamaklar
Yan krom koruma çıtaları
Cam altı krom çıtaları
Arka bagajda 2 adet krom çıta
4 cam siyah cam rüzgarlığı
Krom ön panjur sis çerçevesi ızgarası, ayna kapağı ve sürgü kapı kromu
Arka 5 cama cam filmi uygulaması
İç doblo yazılı krom eşik
Led gündüz farı
Spoiler

İç Aksesuar ve Donanımlar
Navimedia black panther multimedya sistemi
Geri görüş kamerası, tv, navigasyon, Bluetooth eller serbest görüşme, usp, iphone girişleri vs. ( hepsi yazılmaz tabi kısaca özet 🙂 )
Spor pedal takımı

şimdilik bunlar ilerleyen zamanda yapmayı planladıklarımın arasında 4 adet pioneer hoparlör 2 adet tweeter hoparlör belki mini bir bass, arka koruma için arka basamak ve beyaz sis farı

En içten dileklerimle Daha İYİLERİ Sizlerin Olmasını Dileğimle

ulj8d.jpg
uljc8.jpg
uljbt.jpg
uljbk.jpg
ulj9w.jpg
ulj9l.jpg
ulj97.jpg
ulkbl.jpg
ulksx.jpg

d2 doblomuz kaportacıda sağ tarafa kompile boyanacak ve sol taraftaki sürtükler rütüşlenecek

arkadaşlar bende doblo black 2.0 aracıma yaptığım değişikleri hem başlık kalabalığı olmaması için hem hepsi bir arada olması için hemde diğer yüklediğim resimler sıkıntılı olduğu için bu başlık altında paylaşacağım

Yapılan değişiklikler :
Dış Aksesuarlar
Yan krom basamaklar
Yan krom koruma çıtaları
Cam altı krom çıtaları
Led gündüz farı
Spoiler

Geri görüş kamerası, tv, navigasyon, Bluetooth eller serbest görüşme, usp, iphone girişleri vs. ( hepsi yazılmaz tabi kısaca özet 🙂 )
Spor pedal takımı

şimdilik bunlar ilerleyen zamanda yapmayı planladıklarımın arasında 4 adet pioneer hoparlör 2 adet tweeter hoparlör belki mini bir bass, arka koruma için arka basamak ve beyaz sis farı

Gündüz farı güzel olmuş serviste mi taktırdınız

Yapılan değişiklikler :
Dış Aksesuarlar
Yan krom basamaklar
Yan krom koruma çıtaları
Cam altı krom çıtaları
Led gündüz farı
Spoiler

Spor pedal takımı

Gündüz farı güzel olmuş serviste mi taktırdınız

Evet bütün işlemleri gerek garanti bozulmaması gerekse temiz işçilik için serviste yapıldı

navimedia yı kaça taktılar serviste.ya da komple ne kadar tuttu sadece navimedia.

aracımın yağını yağ filtresini değiştirdim.antifrizini ölçtürdüm -28 çıktı.güzel birde yıkattım 75 tl lik te opetten ucuz mazotla karnını doyurdum.üstünüde beyaz branda ile kapattım.ondan iyisi yok bugün.

navimedia yı kaça taktılar serviste.ya da komple ne kadar tuttu sadece navimedia.

servis piyasaya göre 200 300 tl yüksek satıyor garanti bozulmaması için elimiz mahkum 🙂 ama memnunum birde ses sistemini değiştirirsem mükemmel olacak *tup*

aracımın yağını yağ filtresini değiştirdim.antifrizini ölçtürdüm -28 çıktı.güzel birde yıkattım 75 tl lik te opetten ucuz mazotla karnını doyurdum.üstünüde beyaz branda ile kapattım.ondan iyisi yok bugün.

abi ucuz mazot derken nasıl ecoforce mu koydun

abi ucuz mazot derken nasıl ecoforce mu koydun

evet.yoksa kaçak mazot değil oğuz.

abi bence ecoda koyma o mazotta katkı yok tam verim alamazsın

Sonucta hepsi euro diye fark etmez diye dusunuyorum ve katkili ile daha fazla yakiyor gibime geldi.

abi bence iyisinden koy katkılı motorun içinde temizler

bugün doblomun ön arka plakasını boyadım harfler siliniyordu yeni bastıracaktım babamla boyadık güzel oldu

4 kar lastigi taktık 185 70 14 petlas 460 tl ye aldık 20 tl de balansa verdik

hayırlı olsun .lastikçiler ypmıyor mu balansı.

Back