- Adı
- Fethi
- Kan Grubu
- 0 -
- Meslek
- Serbest
- Aracınız
- Başka Araç
- Modeli
- Diğer Model
- Araç Yılı
- 2013
- Renk
- Beyaz
Fethi linea alıp teamline'yı kuracak sen starex alıp teamstarex'i kurarsın artık Baki abi.. Aman ha çökertiriz sitelerinizi ona göre.. 😀*hehe*
Abi şaka bir yana Allah gönlüne göre versin .. İnşallah aradığın gibi bir araç bulursun ...
Fethi linea alıp teamline'yı kuracak sen starex alıp teamstarex'i kurarsın artık Baki abi.. Aman ha çökertiriz sitelerinizi ona göre.. 😀*hehe*
Abi şaka bir yana Allah gönlüne göre versin .. İnşallah aradığın gibi bir araç bulursun ...
yok kardeşim ben teamdoblo dan memnunum başka site aramam bu böyle biline...*tup*
aracımıda satsam benden kurtulamazsınız...
yok kardeşim ben teamdoblo dan memnunum başka site aramam bu böyle biline...*tup*
🙂🙂🙂🙂Fethi linea alıp teamline'yı kuracak sen starex alıp teamstarex'i kurarsın artık Baki abi.. Aman ha çökertiriz sitelerinizi ona göre.. 😀*hehe*
Bundan zerre kadar şüphem yok abi.. Sana bu teamdoblo virüsü 28.11.2010 da bulaşmış bi kere... Bulaşan daha da kurtulamıyor.. 😀😀
geçmiş olsun abi.hayırlısı olsun.starexler çok güzelde tek dertleri yakıtının fazla olması galiba.
140lık 2500 motor common rail disel in hemde otomatik viteslisinin NORMAL KULLANIM şartlarında şehir icinde 40 -45 kurus yakmasına çok diyosan evet cok yakıyo...🙂
abi senin için hayırlısı olsun starexin fulü hakikaten çok güzel
d3 otomatik premio sıfır 45 civarında abi 66 bin değil