SONUNDA BANADA GOL ATTILAR

Fethi linea alıp teamline'yı kuracak sen starex alıp teamstarex'i kurarsın artık Baki abi.. Aman ha çökertiriz sitelerinizi ona göre.. 😀*hehe*

Abi şaka bir yana Allah gönlüne göre versin .. İnşallah aradığın gibi bir araç bulursun ...

yok kardeşim ben teamdoblo dan memnunum başka site aramam bu böyle biline...*tup*
aracımıda satsam benden kurtulamazsınız...

Fethi linea alıp teamline'yı kuracak sen starex alıp teamstarex'i kurarsın artık Baki abi.. Aman ha çökertiriz sitelerinizi ona göre.. 😀*hehe*

Abi şaka bir yana Allah gönlüne göre versin .. İnşallah aradığın gibi bir araç bulursun ...

yok kardeşim ben teamdoblo dan memnunum başka site aramam bu böyle biline...*tup*

Bundan zerre kadar şüphem yok abi.. Sana bu teamdoblo virüsü 28.11.2010 da bulaşmış bi kere... Bulaşan daha da kurtulamıyor.. 😀😀

*tup*

Bundan zerre kadar şüphem yok abi.. Sana bu teamdoblo virüsü 28.11.2010 da bulaşmış bi kere... Bulaşan daha da kurtulamıyor.. 😀😀
🙂🙂🙂🙂

eyvallah canlar*friend*

geçmiş olsun abi.hayırlısı olsun.starexler çok güzelde tek dertleri yakıtının fazla olması galiba.

140lık 2500 motor common rail disel in hemde otomatik viteslisinin NORMAL KULLANIM şartlarında şehir icinde 40 -45 kurus yakmasına çok diyosan evet cok yakıyo...🙂

bizim komşu turbosuzunu 30,000 e almış çok yakıyor diye satmıştı.40-45 kuruş yakıyor ise hiç birşey değil o arabaya göre.turbosuzun yüzünden millet korktu ve yenisine bakan bile olmadı buralarda.

valla baki baba ne derse🙂)

abi senin için hayırlısı olsun starexin fulü hakikaten çok güzel

d3 otomatik premio sıfır 45 civarında abi 66 bin değil

abi senin için hayırlısı olsun starexin fulü hakikaten çok güzel

d3 otomatik premio sıfır 45 civarında abi 66 bin değil

Eminmisin fulll conformatic premio + start stop lu kaç para bak bakim Oğuzcum

baki abi liste fiyatı 44.460 kredili fiyatı 46460 tl baki abi tüm opsiyonlar ile metalik boyada dahil 47280tl ye geliyor biz bu paralara satıyoruz fiyatın sitesindede öyle senin dediğin panoroma paremio comformtic o otomobil ruhsatlı

Hıııı olsun kardeşim. Yine çok para 47 000 tl

abi zaten manueli tutuluyor otomatik ikincielde zarar ettiriyor 1.3 remio 38 1.6 41 civarı bu paralara çok iyi bence aslında otomatiğinde fiyatı uygun rakiplere göre ama bende otomatik arabayı hiç sevmiyorum manuel gibisi yok

Ben otomatiğe hastayım ama adam gibi yani tam otamatige kardeşim

Ben istanbulda olsam keinlikle otomatik isterdim ama tercihim dsg olabilirdi.dur kalk dur kalk adamın sol bacağı ağrıyor be yahu.😀

Kardeşim dsg de yari otomatik yani robotize edilmiş manuel şanzıman tek farkı çift balata kavramalı tam otomatiğin lezzeti bir başka kardeşim

banada debriyaj olacak yoksa araba gibi gelmiyor bana

banada debriyaj olacak yoksa araba gibi gelmiyor bana

yavrucum rahatını konforunu seven herkez otomatik araç kullanır....avrupalı aptalmı avrupada manuel araç yok denecek kadar az Türkiyedede hızla artıyor sayısı....

Back